Hila Noorzai presenteert exclusieve streaming-editie Wie is de Mol?

Tien onbekende Nederlanders reizen af naar Oman. In dit betoverende land staan zij nietsvermoedend aan de start van de zoektocht van hun leven en blijkt al snel dat niets is wat het lijkt. Tot hun verbazing bevinden ze zich in het speelveld van de Mol. En kunnen zij van het ene op het andere moment niemand meer vertrouwen en is het ieder voor zich. Wie ontmaskert de Mol? Maar nog belangrijker: Wie is de Mol? 

Honderden Nederlanders hebben zich vorig jaar opgegeven voor een nieuw spelprogramma: The Game. Na verschillende selectierondes, vertrekken de 10 uitverkorenen naar Oman onder begeleiding van Hila Noorzai. Niet wetende dat er een saboteur in hun midden is en wat de ware aard is van hun reis.

In een land waar ik mij in het sprookje van 1001 nacht waande, heeft zich een fantastisch avontuur afgespeeld. Een avontuur met 10 onbekende Nederlanders die zich vol overgave in het spel hebben gestort, op zoek naar de Mol. Voor mij de taak om deze zoektocht te begeleiden. De energie, authenticiteit en scherpzinnigheid van de kandidaten hebben dit avontuur voor mij onvergetelijk gemaakt. Dit was voor mij een droom die uitkwam. Hila Noorzai

De kandidaten worden meteen in het diepe gegooid want het spel is al begonnen zonder dat ze het weten. De jacht op de Mol wordt geopend in de hoofdstad van Oman: Muscat. Een stad waar de kandidaten opdrachten spelen in een imposant fort, op hagelwitte stranden en in de zandduinen die tot oneindigheid reiken. Na Muscat reist de groep af naar de binnenlanden van Oman: Nizwa. Daar bezoeken de kandidaten bruisende souks, dadelplantages en prachtige valleien. Als kers op de taart zakken de kandidaten daarna nog af naar de Wahiba-woestijn, waar zij in een heus Arabisch sprookje belanden…

Leer de 10 kandidaten kennen

De streaming-editie van Wie is de Mol? is vanaf 28 juni te streamen bij AVROTROS op NPO Start. Vier weken lang verschijnen er wekelijks twee nieuwe afleveringen.