Wie is de Mol?

search
Aflevering 4 - Een vliegende start

Aflevering 4 - Een vliegende start

De eliminatie is niet met acht maar met zes kandidaten... Welke twee kandidaten winnen de race naar twee vrijstellingen voor aflevering 4? Lees hier alles over de opdrachten.

Opdracht 1: . . .REN 

Tijdens deze opdracht strijden de vier duo's om een vrijstelling voor de komende eliminatie. 
Ze moeten zo snel mogelijk bij de helikopter komen die één duo naar de volgende bestemming vliegt. Het duo dat Mol FM won krijgt een voorsprong in deze race.

De duo’s moeten zo snel mogelijk drie opdrachten spelen op verschillende stranden. Iedere opdracht kan per duo maximaal 200 euro op leveren voor de pot. Maar als de opdracht mislukt levert dat twee kostbare minuten straftijd op.

Met deze opdracht konden de kandidaten maximaal 2.400,- euro verdienen.

Opbrengst

€1.450,-

Opdracht 2: Atypisch

Na het ontbijt vertrekken drie kandidaten naar Bahla Souk. Zij belanden hier alledrie in een atypische situatie. De andere kandidaten zullen later moeten inschatten hoe zij op deze situaties hebben gereageerd. 

Om geld te verdienen moeten de kandidaten op de souk zorgen dat hun medekandidaten de verkeerde inschatting maken. Ze moeten dus het tegenovergestelde doen van wat ze denken dat hun medekandidaten inschatten. Iedere verkeerde inschatting levert 500 euro op voor de pot.

Met deze opdracht konden de kandidaten maximaal 1.500,- euro verdienen.

Opbrengst

€500,-

Bekijk aflevering 4 op NPO Start

Meer Wie is de Mol?

Ook interessant