Wie is de Mol?

search
Aflevering 3 - Dezelfde golflengte

Aflevering 3 - Dezelfde golflengte

De overgebleven kandidaten gaan verder met hun zoektocht naar de Mol in een verlaten pretpark. Lees hier alles over de opdrachten.

Opdracht 1: NEVER A DOLL MOMENT?

In een verlaten pretpark moeten de kandidaten een groepsfoto namaken. Dat kunnen ze doen door ritjes te maken in vijf attracties. Elke keer dat iemand een juiste attractie neemt, wordt er een foto gemaakt die zichtbaar wordt op één van de beeldschermen in de control room. Zo kunnen de kandidaten erachter komen wie in welke attractie moet om op de juiste positie van de groepsfoto te staan. 

Het pretpark wordt beveiligd door poppen met laserpistolen. Elke kandidaat die een goede positie inneemt op de groepsfoto verdient 300 euro voor de pot. Als een kandidaat geraakt wordt door een pop gaat er 50 euro af van dit bedrag.

Met deze opdracht konden de kandidaten maximaal 2.700,- euro verdienen.

Opbrengst

500,-

Opdracht 2: MOL FM

De kandidaten hebben zich verdeeld in duo’s. De ene helft van ieder duo is te gast in een  radiostudio en de andere helft rijdt rond door de stad. De kandidaten in de auto horen de kandidaten in de studio live op de radio. 

De duo’s spelen een radioquiz. Er staat veel op het spel. De kandidaten kunnen met verschillende radiospellen punten verdienen en het duo dat aan het einde van dit spel de meeste punten heeft, maakt de grootste kans op twee vrijstellingen voor aflevering vier. 

Bij het laatste spel krijgen de kandidaten elkaar één minuut aan de telefoon. In deze minuut moeten de kandidaten in de auto zo goed mogelijk omschrijven waar zij zijn. Als het de kandidaten vanuit de radiostudio lukt om binnen twintig minuten op die locatie aan te komen verdienen ze 1000 euro voor de pot.

Met deze opdracht konden de kandidaten maximaal 1.000,- euro verdienen.

Opbrengst

€0,-

Bekijk aflevering 3 op NPO Start

Meer Wie is de Mol?

Ook interessant