Wie is de Mol?

search
Aflevering 1 - Game Changer

Aflevering 1 - Game Changer

De zoektocht naar de Mol is begonnen. Eén van de tien kandidaten saboteert het spel in Oman. Wie is te vertrouwen en wie niet? Lees hier alles over de opdrachten. 

Opdracht 1: Souktocht

Twee kandidaten blijven in het auditorium van Al Bustan Palace terwijl de rest vertrekt naar Mutrah Souk. Op deze lokale markt is het aan de kandidaten om persoonlijke voorwerpen te verzamelen door de juiste marktkoopmannen te vinden. Iedere kandidaat die op de markt zijn of haar eigen voorwerp vindt verdient 250 euro voor de pot. Verkeerd meegenomen voorwerpen kosten 250 euro. 

In het auditorium proberen de twee achtergebleven kandidaten aanwijzingen vrij te spelen om de persoonlijke voorwerpen te kunnen koppelen aan hun medekandidaten. Als zij dat goed doen, kunnen ze een kans op een joker verdienen. Dat proberen de anderen te voorkomen door in een pleidooi te liegen over wie bij welk voorwerp hoort. 

Met deze opdracht konden de kandidaten maximaal 2.000,- euro verdienen.

Opbrengst

€1.500,-

Opdracht 2: Ontregeld

Zes kandidaten maken een ruig ritje door de zandduinen terwijl ze bijzondere verkeersregels uit hun hoofd leren. In een boekje dat ze meekrijgen staan 20 verkeersregels, maar ze hoeven alleen de regels te onthouden die hun medekandidaten middels een videoverbinding duidelijk proberen te maken. Voor iedere correcte regel die ze aan het einde van de rit bij Hila benoemen verdienen ze 250 euro. Daarnaast moeten de kandidaten goed om zich heen kijken. Een open vizier loont

Met deze opdracht konden de kandidaten maximaal 3.000,- euro verdienen.

Opbrengst:

€2.500,-

Bekijk aflevering 1 op NPO Start

Meer Wie is de Mol?

Ook interessant