Wil je nog meer weten over de afgevallen kandidaten en ben je benieuwd hoe het er achter de schermen bij Wie is de Mol? aan toe gaat? Luister dan naar De Wie is de Mol? Podcast!

In de enige echte, officiĆ«le Wie is de Mol?-podcast word je wekelijks bijgepraat door Annemieke Schollaardt en Rik van de Westelaken. Je hoort exclusieve interviews met de afvallers en krijgt een uniek kijkje achter de schermen. Beluister de afleveringen van de podcast direct hieronder en/of abonneer je op de podcast via iTunes of via de podcastapp op je iPhone. Je kunt De Wie is de Mol? Podcast ook beluisteren via Stitcher of via podcast.npo.nl.

S19A02: Bijhouden

Ook al ben je nog zo verdacht, het spel kan zo voorbij zijn. Annemieke spreekt de eerste afvaller van seizoen 19. Ook nemen Annemieke en Rik de aflevering door en bespreken ze wat je als kandidaat eigenlijk hebt aan je Molboekje.

S19A01: Ri(c)k

Voor de eerste aflevering van De Wie is de Mol? Podcast sprak Annemieke met Rik over zijn eerste ervaringen als presentator van Wie is de Mol? en met niemand minder dan Rick McCullough. Rick is de regisseur van Wie is de Mol? en dus the man in Chief: the Molfather.