Benieuwd wat je moet doen om in het spel Wie is de Mol spel te blijven? En wil je meer weten over hoe het programma wordt gemaakt? Luister dan naar De Wie is de Mol? Podcast!

Luister naar de officiĆ«le Wie is de Mol?-podcast en laat je wekelijks bijpraten door Annemieke Schollaardt en Rik van de Westelaken. Je beluistert exclusieve interviews met de afvallers en je krijgt een uniek kijkje achter de schermen. De afleveringen van de podcast vind je direct hieronder en/of abonneer je op de podcast via iTunes of via de podcastapp op je iPhone. Je kunt De Wie is de Mol? Podcast ook beluisteren via Stitcher of via podcast.npo.nl.

WIDM S19 #4: Uit zicht

Wat moet je doen om in het spel te blijven? Slotjes op je Molboekjes? Alles opschrijven en uit je hoofd leren? HEEL GOED OP JE JOKERS PASSEN?? Of gewoon van het spel en het uitzicht genieten? Annemieke zoekt het uit in aflevering 4 van De Wie is de Mol? Podcast.

WIDM S19 #3: (Ge)bouwen

Hoe vinden ze toch die schitterende Wie is de Mol? locaties? En hoe bouwt het team daarna op die plekken zoiets waanzinnigs als de executie van aflevering 3? Annemieke zoekt het uit met Rik, Rick en nog meer medewerkers. 

WIDM S19 #2: Bijhouden

WIDM S19 #1: Ri(c)k