Wil je nog meer weten over de afgevallen kandidaten en ben je benieuwd hoe het er achter de schermen bij Wie is de Mol? aan toe gaat? Luister dan naar De Wie is de Mol? Podcast!

In de enige echte, officiĆ«le Wie is de Mol?-podcast word je wekelijks bijgepraat door Annemieke Schollaardt en Rik van de Westelaken. Je hoort exclusieve interviews met de afvallers en krijgt een uniek kijkje achter de schermen. Beluister de afleveringen van de podcast direct hieronder en/of abonneer je op de podcast via iTunes of via de podcastapp op je iPhone. Je kunt De Wie is de Mol? Podcast ook beluisteren via Stitcher of via podcast.npo.nl.

S19A03: (Ge)bouwen

Hoe vinden ze toch die schitterende Wie is de Mol? locaties? En hoe bouwt het team daarna op die plekken zoiets waanzinnigs als de executie van aflevering 3? Annemieke zoekt het uit met Rik, Rick en nog meer medewerkers. 

S19A02: Bijhouden

In de tweede aflevering van de Wie is de Mol? Podcast ontmoette Annemieke in het geheim de eerste afvaller van seizoen 19. Ook nam ze met Rik de aflevering door en bespraken ze het belang van het Molboekje.

S19A01: Ri(c)k

In aflevering 1 van De Wie is de Mol? Podcast sprak Annemieke met Rik over zijn eerste ervaringen als presentator van Wie is de Mol? en met Rick McCullough: de regisseur van Wie is de Mol?