Wie is de Mol?

search
Extra Molacties uit seizoen 22 van Wie is de Mol?

Extra Molacties uit seizoen 22 van Wie is de Mol?

Het masker is af, de Mol is bekend: Everon Jackson Hooi. In de live ontmaskering zag je al verschillende Molacties van hem voorbij komen. Maar wat deed Everon precies tijdens de opdrachten ‘Zwanenmeer’ en 'Uit de lucht gegrepen’? Bekijk de extra Molacties en alle Molacties van Everon achter elkaar.

Extra Molactie: Zwanenmeer 

De opblaaszwanen in het meer van Butrint hadden allemaal een bordje om met een weetje over een kandidaat. De groep ging in duo’s het water op, op zoek naar de zwanen met hun weetje. De juiste zwanen koppelden ze vervolgens los om uiteindelijk mee te nemen naar de waterkant. De communicatie liep via portofoons. Of toch niet?

Bekijk de extra Molactie 'Zwanenmeer'

Extra Molactie: Uit de lucht gegrepen 

In deze opdracht maakten Sahil en Fresia een vlucht over de lagune van Karavasta. Daar stonden de andere vijf kandidaten verspreid over vijf kleine eilandjes, vastgemaakt aan een ketting. Ook de Mol. En die deed… vrij weinig. ‘Hila wat begrijp jij deze opdracht goed.’

Bekijk de extra Molactie 'Uit de lucht gegrepen'

Alle Molacties op een rijtje

Wat heeft Everon nog meer geflikt tijdens de negen afleveringen van seizoen 22? Bekijk alle Molacties van Everon achter elkaar.

Bekijk alle Molacties van Everon

Meer Wie is de Mol?

Ook interessant