Wie is de Mol?

search
Splinter Chabot presenteert ‘Niet de Mol’ en de officiële Wie is de Mol?-podcast

Splinter Chabot presenteert ‘Niet de Mol’ en de officiële Wie is de Mol?-podcast

Dit seizoen komt er naast MolTalk, Mollenstreken en de vernieuwde Wie is de Mol?-podcast een nieuwe online serie genaamd ‘Niet de Mol’, gepresenteerd door presentator en oud-kandidaat Splinter Chabot. 

Niet de Mol

Nieuw dit seizoen is de online serie ‘Niet de Mol’, gepresenteerd door presentator en oud-kandidaat Splinter Chabot. Op de officiële website van Wie is de Mol? interviewt hij elke zaterdagavond één van de kandidaten die het spel vroegtijdig moet verlaten. De afvallers delen openhartig hoe het is om mee te doen aan het programma, wat ze hebben meegemaakt en geven daar als eerste antwoord op de vraag wat er dit seizoen gebeurt na het zien van het gevreesde rode scherm…

Splinter Chabot

De officiële Wie is de Mol?-podcast

In de geheel vernieuwde Wie is de Mol?-podcast duikt Splinter Chabot ter voorbereiding op zijn online serie in de levens van de 11 kandidaten. Welke karakters gaan er mee op reis? En wat kan er precies opgemaakt worden uit de pleidooien in de livestream? En wat kunnen we van deze groep samen verwachten? Vanaf 20 december biedt Chabot in deze 12-delige serie dagelijks een nieuw portret van één van de kandidaten.

De officiële Wie is de Mol?-podcast is vanaf 20 december te downloaden in jouw favoriete podcast-app

De online serie ‘Niet de Mol’ is vanaf 1 januari om 22.00 uur te zien bij AVROTROS op wieisdemol.nl

Meer over Wie is de Mol? 22

Ook interessant