Wil jij aanwezig zijn bij de opnames van MolTalk? Doe mee met de prijsvraag en maak kans op tickets! - DEZE WINACTIE IS VERLOPEN

Update: Vooralsnog is er geen publiek aanwezig bij MolTalk. Zodra de maatregelen het weer toelaten, vermelden we dat op deze website.

Beantwoord de prijsvraag en maak kans op (maximaal) 4 tickets voor MolTalk. Let op, je gezelschap moet uit hetzelfde huishouden komen!

Hoeveel Molgeld verdiende het duo Fresia en Sahil in de opdracht 'Huis(ont)houden' uit aflevering 4?

De opnames van MolTalk vinden plaats op zaterdag 29 januari 2022 in De Hallen in Amsterdam, aanvang om 19.30 uur. Geef in het formulier aan met hoeveel mensen, inclusief jezelf, je wil komen. Let op: de minimale leeftijd voor gasten in de studio is 15 jaar. Je kunt meedoen aan de prijsvraag als je 15 jaar of ouder bent. 

Je kunt meedoen met deze prijsvraag tot donderdag 27 januari 2022 17:00 uur. We nemen vrijdagochtend contact op met de winnaars, die aanstaande zaterdag welkom zijn in de studio. 

Voor de opnames van MolTalk volgen we de coronamaatregelen van het RIVM. Dat betekent dat:

  • Je moet beschikken over een QR code (vaccinatie/herstelbewijs/negatieve test) in de CoronaCheck app. Zonder QR code kunnen we je geen toegang geven. 
  • We 1,5 meter afstand houden.
  • Je gezelschap (max. 4 personen) uit één huishouden moet komen.
  • We je vragen bij klachten jezelf af te melden. 

- Het is niet meer mogelijk om mee te doen aan deze prijsvraag -