Wie is de Mol?

search
Belangrijk: update de iPhone-app!

Belangrijk: update de iPhone-app!

Speel je mee met Wie is de Mol? via een iPhone? Zorg er dan voor dat je de app voor iOS update via de App Store.

Helaas zit er een bug in de app waardoor het belangrijk is dat je als iPhone-gebruiker de app bijwerkt. Zo zorg je ervoor dat je meespeelt in de nieuwste versie van de app (versie: 6.0.1).

Speel je mee met een Android toestel en heb je deze app gedownload in de Play Store? Dan hoef je niets te doen!

OVER DE WIE IS DE MOL? APP

Start een poule met je vrienden, familie of collega’s, geef wekelijks punten aan de kandidaten die jij verdenkt en zorg ervoor dat je de hoogste score haalt. Ook kun je elke week de testvraag beantwoorden, een officiële testvraag uit de aflevering van Wie is de Mol?, om extra punten binnen te slepen. In de vernieuwde app kun je de poulewinnaar(s) feliciteren met de behaalde eindscore.

In de app vind je ook dit seizoen het onderdeel Molvisie. Zie jij iets verdachts in de aflevering? Of heb je een kandidaat een verdachte uitspraak horen doen? Deel jouw theorie via Molvisie in de Wie is de Mol? app en wie weet wordt jouw theorie besproken in MolTalk. In de nieuwe versie van de app deel je jouw Molvisie gemakkelijk op Whatsapp, Facebook en Twitter.

De Wie is de Mol? app is beschikbaar in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Luxemburg, Hongarije, Tsjechië, Slowakije, Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Zwitserland en Oostenrijk.

Ook interessant