De vernieuwde Wie is de Mol? app van seizoen 18 is nu gratis te downloaden in de App Store en Play Store!

De Wie is de Mol? app is een poule-spel waarbij de focus ligt op het verdenken van jouw Mol(len). Dit kun je individueel doen of in een poule van maximaal 100 personen met bijvoorbeeld een groep vrienden, collega's of familie. Elke week kun je punten inzetten op de kandidaat of kandidaten die jij verdacht vindt en die volgens jou de Mol zou(den) kunnen zijn. Je moet elke ronde al je punten inzetten om mee te kunnen spelen. Je kunt nog tijdens de uitzending, tot de executie begint, jouw puntenverdeling aanpassen. Let op: wanneer je punten aanpast moet je deze opnieuw insturen, anders is de speelronde niet geldig. Als je al jouw punten inzet op 1 kandidaat en die kandidaat valt af, dan heb je geen punten meer en kun je de rest van het seizoen niet meer meespelen.

Na elke uitzending opent de nieuwe speelronde en zie je jouw score. De punten die je inzet op kandidaten die de aflevering overleven worden verdubbeld. Heb je punten ingezet op de afvaller? Dan ben je die punten kwijt. Degene die het beste voorspelt wordt eerste in de poule. Je kunt in meerdere poules meespelen, in elke poule speel je mee met de punten die je wekelijks inzet. Bij het aanmaken van een nieuwe poule kun je spelers zoeken op basis van het geregistreerde mailadres of op de gebruikersnaam van de betreffende persoon.

Nieuw dit jaar is de Molbonus. Na de finale worden alle punten die jij in de verschillende spelrondes hebt ingezet op de juiste mol verdubbeld en opgeteld bij je score. 

Je account van de vorige seizoen is niet meer geldig. Om mee te spelen met de Wie is de Mol? app van seizoen 18 zul je je opnieuw moeten registreren. 

Download de gratis app van Wie is de Mol? nu in de App Store of in de Play Store.