Je kunt nu de vernieuwde Wie is de Mol?-app van seizoen 19 gratis downloaden in de App Store en Play Store!

In de Wie is de Mol?-app zet je wekelijks punten in op de kandidaat of kandidaten die jij verdenkt als Mol. Zit(ten) jouw verdachte(n) nog in het spel na de executie in de uitzending? Dan krijg jij je inzet verdubbeld. De punten die jij hebt ingezet op de afvaller, verlies je. Je moet elke ronde al je punten inzetten om mee te kunnen spelen. Je kunt nog tijdens de uitzending, tot de test begint, jouw puntenverdeling aanpassen.

Let op: wanneer je punten aanpast moet je deze opnieuw insturen, anders is de speelronde niet geldig. Als je al jouw punten inzet op 1 kandidaat en die kandidaat valt af, dan heb je geen punten meer en kun je de rest van het seizoen niet meer meespelen in de Wie is de Mol?-app. Elke week na de executie begint een nieuwe spelronde.

De Wie is de Mol?-app kun je individueel spelen of in een poule van maximaal 100 personen met bijvoorbeeld een groep vrienden, collega's of familie. Wie na de bekendmaking van de Mol op zaterdag de meeste punten heeft, is de winnaar van de poule. Je kunt in meerdere poules meespelen, in elke poule speel je mee met de punten die je wekelijks inzet. Bij het aanmaken van een nieuwe poule kun je spelers zoeken op basis van het geregistreerde e-mailadres of op de gebruikersnaam van de betreffende persoon.

Molbonus

Na de finale wordt je molbonus berekend: dit zijn alle punten die jij in de verschillende spelrondes hebt ingezet op de juiste mol. Deze punten worden verdubbeld en opgeteld bij je score.

Let op:

Je account van het vorige seizoen is niet meer geldig. Om mee te spelen met de Wie is de Mol?-app van seizoen 19 zul je je opnieuw moeten registreren. Bewaar je nieuwe inloggegevens goed!

Download de gratis app van Wie is de Mol? nu in de App Store of in de Play Store.